Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes op maat - op aanvraag

De komst van een nieuwe baby is super bijzonder. Daarom kan je bij mij gepersonaliseerde geboortekaartjes laten maken. Een geboortekaartje speciaal ontworpen voor jullie kleintje! 


Een geboortekaartje op maat met een persoonlijke illustratie is meer dan alleen een aankondiging; het is een tastbare herinnering aan een bijzonder moment in jullie leven. Met veel plezier ontwerp ik een uniek kaartje dat perfect past bij jullie gezin en de komst van jullie baby.


Werkwijze in het kort:
1. Contact:  de ideeën die jullie hebben mogen jullie mij mailen. Super leuk, ik ben benieuwd! Laat mij ook gelijk weten hoeveel kaarten jullie nodig hebben en welk formaat. Dan kan ik een offerte op maat voor jullie maken. Indien nodig kunnen we telefonisch nader kennismaken en e.e.a. bespreken. 
2. Ontwerp: Jullie zijn akkoord met de offerte. Super! In eerste instantie ontvangen jullie een factuur voor de ontwerpkosten. De rest volgt later. Na betaling ga ik aan de slag. Ik creëer een uniek ontwerp op basis van jullie input. Binnen twee weken ontvangen jullie van mij de eerste schets. 
3. Feedback: jullie krijgen de gelegenheid om eventuele wijzingen aan te brengen. De aanpassingen verwerk ik en zal vervolgens een nieuwe versie met jullie delen. Daarna kunnen er indien nodig weer aanpassingen worden gedaan.
4. geboren: na goedkeuring op het ontwerp kunnen we overgaan op het drukken van de kaartjes. Maar eerst de geboorte van jullie kleintje. Gefeliciteerd! Stuur mij de laatste gegevens per mail.  Ik pas het kaartje aan en jullie ontvangen nog en laatste digitale versie. Na akkoord worden de kaartjes gedrukt en in orde gemaakt. 

Prijsindicatie & offerte

De kosten voor het onwerp van een geboortekaartje zijn €135. In dit bedrag zijn de drukkosten en de enveloppen nog niet inbegrepen. 

De prijzen variëren afhankelijk van de hoeveelheid, het formaat en eventuele extra opties. Na onze kennismaking ontvangen jullie een offerte op maat, zodat jullie precies weten wat de kosten zullen zijn. 

Kies voor een uniek en persoonlijk geboortekaartje dat de komst van jullie baby op een bijzondere manier aankondigt. Neem contact met mij op om te beginnen met het creëren van jullie droomkaartje. 

Veel liefs,

Milena

Geboortekaartjes