Lineart portret

Persoonlijk lineart portret

persoonlijk lineart portret - op aanvraag

Een persoonlijk lineart portret is perfect voor iedereen die je dierbaar is. Perfect voor geliefden, speciale gelegenheden of gewoon als verwennerij voor jezelf. Een uniek en op maat gemaakt geschenk.

 

Een lineart portret maak ik op aanvraag. Ik maak een lineart portret op basis van een door jou ingezonden foto. Samen bekijken we de foto vooraf, wat handig is als je twijfels hebt over de geschiktheid ervan. 

 

Ik leg de focus op bestaande beelden. Het resultaat is een letterlijke vertaling van foto naar papier, waardoor de authentieke sfeer behouden blijft. Mocht je interesse hebben in het samenvoegen van foto’s, laten we samen de mogelijkheden verkennen. 

 

De huidige levertijd is ongeveer 2-3 weken. Als je een portret voor een specifieke datum nodig hebt, laat het me dan weten. Ik denk graag met je mee.

Lineart portret bestellen

Prijzen

  • A5 handgeschept papier 14,8 x 21 cm €65*
  • A4 handgeschept papier 21 x 29,7 cm €72*
  • A3 handgeschept papier 29,7 x 42 cm €82*

*Bovenstaande prijzen op basis van 1-2 personen. Elk extra persoon of (huis)dier: + €5,00. 


Dubbelglas lijsten (optioneel)

  • Lijst voor A5 portret €30
  • Lijst voor A4 portret €35
  • Lijst voor A3 portret €50

Na bestelling en betaling ga ik aan de slag. Voordat ik het portret afdruk, ontvang je een voorbeeld (preview). De preview ontvang je uiterlijk binnen een week. Dit biedt de mogelijkheid voor eventuele aanpassingen. Wanneer je helemaal tevreden bent, druk ik het definitieve portret af. Jouw tevredenheid staat voorop!

Lineart portret Blackfineliner

Lineart portretten